Heroes van 1mgd

Its nice to be important but it's more important to be nice

Zakenman Cas (51)

Cas doet dagelijks een duit in het zakje als het gaat om zwerfvuil. Hij stopt werkelijk alle dagen van het jaar minstens een stuk vuil in de vuilnisbak. Zelfs het opruimen van hondenpoep schrikt hem niet af! Wil jij ook een keer helpen opruimen bij jou in de buurt?

www.10000hours.nl

Rachel

Het goede voornemen van Rachel was om iedere dag iets goeds te doen. In het jaar van haar 365 heldendaden kwam Rachel erachter hoe ontzettend leuk en eenvoudig het is manieren te vinden om de wereld een stukje beter, schoner en vrolijker te maken.

www.ikreddedewereld.nl

Fabrice (21)

Derdejaars studente chemische technologie Fabrice heeft haar blonde lokken extreem lang laten groeien. Prachtig, maar doet ze het alleen om indruk te maken op leuke jongens? Nee hoor, het is voor het goede doel. In een keer heeft Fabrice de hele bos eraf laten knippen en gedoneerd aan de haarstichting. Kan er binnenkort weer iemand met een prachtige blonde pruik de straat op.

www.haarwensen.nl & www.haarstichting.nl

Claudia (35)

Claudia werkt in de sector gezondheidszorg en welzijn en heeft in haar vrije tijd Stichting Student Moving Forward opgericht. Deze stichting steunt jongeren tussen 15 en 24 een steviger persoonlijk fundament te creëren. Via verschillende trainingen, seminars en mentorschappen ontdekken de jongeren persoonlijke doelen te stellen en die te verwezenlijken.

www.smff.nl

Bart (34)

Bart cen zijn collega’s zetten zich jaarlijks in om kerstbomen te versieren in verzorgingstehuizen via een website voor flexibel ‘vrijwilligen’. Superleuk om te doen voor zo’n dankbaar publiek.

www.netherlandcares.nl

Anoniem

Naar aanleiding van "Donation after Circulatory Death delen wij het volgende bericht:

De linker nier is getransplanteerd bij een 51 jarige man, hij stond sinds augustus 2012 op de wachtlijst. De linker cornea is getransplanteers bij een 28 jarige vrouw. Alle transplantaties zijn succesvol uitgevoerd en de ontvangers zijn herstellende van hun operatie.

www.transplantatiestichting.nl

Johanneke

Johanneke houdt zielveel van honden. Daarom koos zij ervoor straathonden te helpen. Om precies te zijn een instelling in India die de populatie en het welzijn van zwerfhonden bewaakt. Om donaties in te zamelen heeft Johanneke een platform voor crowdfunding Dream or Donate gebruikt en bijna €3500 ingezameld.

www.dreamordonate.nl