Waarom 1MGD

DO GOOD AND GOOD WILL COME TO YOU

1MGD is de afkorting van ‘een miljoen goede daden’. Omdat één goede daad het verschil kan maken en een heleboel daden bij elkaar één groot gebaar vormen. Daarom. Zo boeken we samen winst voor mens, maatschappij en milieu.

Meedoen aan de 1MGD uitdaging kan een ongelooflijk positieve rol spelen in het verbinden van mensen waar dan ook, zeker op de werkvloer. Daar kan geen bedrijfsuitje tegen op. Of 1MGD nu gekoppeld wordt aan een lopend project, bij een opdrachtgever of binnen de eigen organisatie, de unieke kurken armband brengt altijd iets moois teweeg. Als gadget bij een nieuwe project omtrent maatschappelijk verantwoord ondernemen of gewoon als kerstcadeautje.

Het is wetenschappelijk onderbouwd door psychiater Emily Ansell van de universiteit van Yale: Altruïsme maakt ons gezonder, stressbestendiger en gelukkiger. Van onbaatzuchtige daden doen, profiteer je dus ook zelf. Bovendien is het positieve effect op stress groot: Mensen die een helpende hand uitsteken naar anderen zijn niet alleen beter gemutst maar kunnen ook beter overweg met overvolle agenda’s en mailboxen, strakke dealines op het werk en jengelende kinderen thuis.

Caring Partners zijn bedrijven die inmiddels meedoen een miljoen goede daden te realiseren. Hoort jouw organisatie ook in dit rijtje thuis en wil je meer weten over wat 1MGD kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden.

Bel 06 - 81 69 15 81 of mail tamara@1MGD.nl.

Jobs

PEOPLE ON A MISSION WELKE FUNCTIE PAST BIJ JOU

Draag 1MGD een warm hart toe en ga mee op missie om een miljoen goede daden op de kaart te zetten. Heb jij interesse in werk bij 1MGD houd deze pagina dan nauwlettend in de gaten of stuur je open sollicitatie aan janna@1MGD.nl.

ADVISEURS

PEOPLE SOMETIMES FORGET KINDNESS IS FREE

Dit zijn de gezichten achter 1MGD die initiatiefneemster Tamara Swart in 2015 bij elkaar heeft gebracht. Deze mensen delen de wens een concrete bijdrage te leveren aan meer positiviteit en zorgzaamheid in de wereld. Past jouw foto hier tussen en is er een passende vacature bij 1MGD voor jou? Bekijk het hier.

Lena Olivier
Commercieel Directeur Online Services bij de Persgroep
Ilco van der Linde
Founder Dance4Life en MasterPiece
Jaap Kalff
Founder Sowifi, Fundrasing Company e.a.
Cas van Arendonk
Managing Partner Kirkman Company
Dennis Gandasoebrata
Founder Ganda
Serge Roks
Finance
Vincent van de Velde
Legal